Slide background

Ju ndihmojmë në luftën kundër lagështisë dhe mykut

Absorbuesi i lagështisë përfaqëson një mënyrë të efektshme për të mënjanuar lagështinë e tepërt në çdo hapësirë. Kjo lëndë shkumëzore nuk është shumë e shikueshme dhe harxhon pak energji.

Përdorimi i vazhdueshëm i absorbuesit të lagështisë mbron shëndetin e familjes, duke parandaluar paraqitjen e astmës dhe alergjive.

Ndryshimi i temperaturës midis sipërfaqeve të trajtuara me këtë nënshtresë dhe sipërfaqeve të tjera nuk duhet të tejkalojë 5ºC.

StopKondenz aplikohet shumë thjesht me furçë dhe, pas tharjes, sipërfaqja mund të lyhet me ngjyra të dispersionit në bazë të ujit.

Markeri për fugat GROUT MARKET Stopkondenz është zgjidhja më e thjeshtë dhe e efektshme për të rifreskuar ose ndryshuar ngjyrën e fugave të pllakave qeramike.

Shumë i efektshëm për të mbuluar të metat dhe njollat në fuga. I përshtatshëm për përdorim në mjedise të lagura.

Në qoftë se myku është paraqitur tashmë, si pasojë e lagështisë së tepërt, SK Cleaner është zgjidhja më e përshtatshme. Ky preparat dezinfektues aplikohet me spërkatëse, për të mënjanuar mykun nga muret, dritaret, dyert, druri, plastiku, pllakat qeramike, zonat rreth lavamanit dhe kabinës së dushit, si edhe nga sipërfaqet e tjera.

Përdoret në hapësirat shtëpiake, publike ose industriale, për të trajtuar sipërfaqet që nuk janë në kontakt të drejtpërdrejtë me ushqimin, njerëzit dhe kafshët.

Markeri për fugat GROUT MARKET Stopkondenz është zgjidhja më e thjeshtë dhe e efektshme për të rifreskuar ose ndryshuar ngjyrën e fugave të pllakave qeramike.

Shumë i efektshëm për të mbuluar të metat dhe njollat në fuga. I përshtatshëm për përdorim në mjedise të lagura.

Bojë me cilësi të lartë për pllaka dyshemeje.

  • Tharje jashtëzakonisht e shpejtë ~ 24 orë
  • Klasa e rezistencës ndaj rrëshqitjes R9

Masa vulosëse përherë elastike e përforcuar me fibra draloni.

Izolon çatitë në mënyrë të përhershme.

  • Edhe në kushte shiu dhe ngricash
  • Në shumicën e nënshtresave
  • Mbyllja e çarjeve deri në 1 cm
© Copyright - Stopkondenz 2016