Slide background

Помош во борбата против влага и мувла

Aпсорберот на влага е ефикасно и едноставно решение за елиминација на прекумерната влага во сите простории. Бесшумен, дискретен, не троши никаква енергија.

Со постојано користење на апсорберот на влага превентивно се чува здравјето на домашните и се спречува појава на астма и алергии.

Ефикасно оневозможува појава на кондензација на третираните места. Површината која е обработена со овој термопремаз потопла е до 5°C oд онаа која не е премачкана.

СтопКонденз се нанесува едноставно со четка, и по сушењето може да се покрие со стандардни дисперзивни бои на водена база.

Едноставно и ефикасно решение за да ја освежите или промените бојата на фугите на керамичките плочки е StopKondenz – GROUT MARKER – Фломастер за фуги

Тој е многу ефикасен во прекривањето на несовршеностите и дамките на фугите. Погоден е за употреба во влажна средина.

Aко како последица на прекумерна влага веќе се појавила мувла ефикасно решение е SK Cleaner – течен препарат со прскалка за дезинфекција и отстранување на мувла од ѕидови, прозорци и врати, дрво, пластика, керамички плочки, делови околу мијалникот, туш кабини, кади и други површини.

Се користи во домаќинствата, јавните и индустриски објекти за третирање на површини кои не се во директен контакт со храната за луѓе и животни.

Боја на водена база наменета за директно нанесување на ѕидни керамички плочки во кујни, бањи и тоалети.

Висококвалитетна боја за подни плочки.

  • Исклучително брзо сушење ~ 24 часa
  • Класа на отпорност на лизгање R9

Tрајно еластична заптивна маса зајакната со дралон влакна.

Tрајно изолира покриви.

  • Дури и на дожд и на мраз
  • На повеќето подлоги
  • Затворање на пукнатини до 1 cm
© Copyright - Stopkondenz 2016