Masa vulosëse përherë elastike e përforcuar me fibra draloni.

Izolon çatitë në mënyrë të përhershme.

  • Edhe në kushte shiu dhe ngricash
  • Në shumicën e nënshtresave
  • Mbyllja e çarjeve deri në 1 cm