WASSERDICHT

MASË ELASTIKE MBYLLËSE
PËR MBYLLJEN E PLASARITJEVE
NË ÇATI DHE SIPËRFAQE
TË TJERA

WASSERDICHT

WASSERDICHT ngjitet në të gjitha llojet e materialeve të përdorura për mbulimin e çatisë, për shembull katranin, bitumin, djerrën e çatisë, shiritin e salduar, fibra çimentoje, PVC të ngurtë, alumin, zink, bakër, plumb, gurë, beton, shist argjilor, zall dhe qelq. WASSERDICHT mbyll menjëherë dhe në mënyrë të qëndrueshme, edhe në raste të shiut dhe acarit. Çarjet deri në 1 cm lidhen me fibra dralon. Nuk është i përshtatshëm për përdorim nën ujë, ujë nën presion dhe stiropor.

Përgatitja e bazës

Mënjanoni papastërtitë, pjesët që nuk ngjiten dhe myshkun. Mënjanoni tërësisht aluminin, zinkun dhe bakrin me pastrues komercial.

Aplikimi

Aplikojeni të pa holluar (patretur) me një furçë të gjerë në shtresë të trashë (në raste ekstreme, aplikoni një shtresë të dytë pas rreth 8 ditësh). Pastroni mjetin me hollues apo tretës nitro. WASSERDICHT mund të lyhet me ngjyra akrilike.

dana). Alat očistite nitro razređivačem. WASSERDICHT se može premazati akrilnim bojama.

Paketimi

750 ml

Konsumi

afërsisht 2l / m2 në varësi të llojit të bazës.

Ngjyra: gri

Tharja

(në 20°C, lagështia relative e ajrit 55%): i tharë ndaj pluhurit pas rreth 3 orësh.

Temperatura e aplikimit::

nga -5°C në +30°C.