TILE&TUB PAINT

TILE&TUB PAINT ngjitet në mënyrë të përkryer në të gjitha sipërfaqet, karakterizohet nga fortësia e jashtëzakonshme, rezistenca ndaj konsumimit dhe shkëlqimi i lartë dhe freskon çdo sipërfaqe me një ose maksimalisht dy trajtime, shumë lehtë dhe në një kohë të shkurtër.

Përdoret për: vaska sanitare, vaska nga fibra e qelqi, pjata dushi, lavamanë, lavapjata, pllaka qeramike dhe sipërfaqe të tjera të ngjashme. Aplikohet në zonat e bëra prej aliazhi metalik (hekuri i trajtuar në mënyrë të përshtatshme kundër ndryshkut), flete metalike të galvanizuar, druri, tullave dhe plastike (me përjashtim të PP-Polipropilenit dhe oksidit PPO-Polifenilen).

Mund të përdoret edhe në rast të produkteve të destinuara për ekspozim në mjedise urbane, rurale, bregdetare dhe industriale me agresivitet të mesëm. Është e përshtatshme gjithashtu për përdorim në anije.

Si përdoret?

TILE & TUB PAINT përdoret siç është, duke përzier komponentin A me komponentin B. Nëse është e nevojshme, mund të hollohet me nitro hollues. Ju rekomandojmë që ta përzieni produktin me kujdes si PARA ashtu edhe GJATË APLIKIMIT me qëllim për të siguruar homogjenitetin e vazhdueshëm të produktit.

Produkti do të ruhet në një vend të freskët dhe të ajrosur mirë. Mbani kanaçen të mbyllur fort, me kokën poshtë dhe të mbrojtur nga ngricat dhe burimet e nxehtësisë.

1. PËRGATITJA

Pastrimi dhe përgatitja e duhur e nënshtresës janë kushte thelbësore për të siguruar një shtresë të lëmuar dhe afatgjatë!

- Nëse shtresa ekzistuese e bojës është e fortë dhe e qëndrueshme, nuk ka nevojë për ta hequr plotësisht. Mjafton të çyndyrosni sipërfaqen me ujë dhe detergjent dhe ta shpëlani mirë.
- Nëse shtresa ekzistuese e bojës ndahet dhe qërohet, së pari duhet të lani tërësisht dhe të fërkoni me letër smerile këto zona ose të hiqni plotësisht bojën ekzistuese duke përdorur një mjet për heqjen e bojës. Lani me hollues pastrimi ose me ujë dhe sapun.

2. PËRZIERJA

Për të përdorur produktin, vetëm duhet të hidhni përmbajtjen e komponentit B (ngurtësues) në kanaçen e komponentit A (smalt).

* Nëse nuk dëshironi të përdorni gjithë sasinë në të njëjtën kohë, ju lutemi të vini re se raportet e katalizës / përzierjes janë si më poshtë: 100g komponenti A /26,5g komponenti B.
Tundeni mirë kanaçen për disa minuta dhe pastaj lëreni të pushojë për disa minuta para se ta aplikoni.
Përdorni bojën e përzier brenda maksimalisht 6 orësh nga koha e përgatitjes.

 

3. APLIKIMI

Lani sipërfaqen me hollues pastrimi ose me ujë dhe sapun.
Pastaj aplikoni një dorë ose më shumë duar produkti, duke lënë së paku 24 orë midis duarve dhe duke fërkuar lehtë me letër smerile midis duarve.
Metodat e rekomanduara të aplikimit: me furçë, rul ose një pajisje pa ajër.

 

4. THARJA

Kohëzgjatja e përafërt e tharjes:
tharja në prekje pas afërsisht 5 orësh dhe tharja e plotë pas afërsisht 12 orësh
Mbulueshmëria e përafërt: 8–10 m2 për litër
Pastrimi i veglave: me nitro hollues.