OТСТРАНУВАЧ НА МУВЛА

SK CLEANER

Се користи во домаќинствата, јавните и индустриските објекти за третирање на површини кои не се во директен контакт со храна за луѓе или животни.

Како се користи?

Испрскајте ги погодените места на растојание од 10-15 cm и оставете да дејствува. По 15-20 минути, доколку е потребно, исплакнете со вода. Оставете да се исуши. После тоа, сите третирани површини може повторно да се користат.

Не отстранувајте ги габите или мувлата пред да го нанесете препаратот за да спречите ширење на спорите.

Препорачана доза: По потреба, во зависност од површината што треба да се исчисти и дезинфицира.

Препоракa: 0.5 lit/4m2.2.

Целата површина што треба да се третира треба да биде покриена со течноста. Ако е површината многу загадена, целата постапка може да се повтори по 30 до 60 минути.

Каде се применува?

Погоден е за:

Малтер, камен, мермер, гранит, дрво, керамика, стакло, емајл, пластика, акрил, ламинат, винил, силикон, гума, тефлон, челик и хром.

Не е погоден за:

Гипс, алуминиум, бакар, месинг, бронза и обоени или лакирани дрвени површини.