Апсорбер на влага

Елиминирајте ја влагата од вашиот дом, брзо и лесно

2 таблети

Апсорберот на влага е ефикасно и едноставно решение за елиминирање на вишокот на влага во сите простории. Безшумен, незабележлив, не троши никаква енергија.

Со постојаната употреба на апсорберот на влага превентивно се чува здравјето на членовите на домаќинството и се спречува создавањето на астма и алергии.

Teрмопремаз
За ѕидови

ПРЕМАЗ ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА КОНДЕНЗАЦИЈА

Ефикасно спречува појава на кондензација на третираните места. Површината обработена со овој термопремаз е до 5°C потопла од онаа што не е премачкана.

Едноставно се нанесува со четка и по сушењето може да се премачка со стандардни дисперзивни бои на база на вода.

ФЛОМАСТЕР
ЗА ФУГИ

Освежете ја или променете ја бојата на спојниците на керамичките плочки брзо и лесно

Едноставно и ефикасно решение за освежување или промена на бојата на фугите на керамичките плочки е StopKondenz – GROUT MARKER – Фломастер за фуги.

Многу е ефикасен за покривање на несовршеностите и дамките на фугите. Погоден за употреба во влажни средини.

SK CLEANER

OТСТРАНУВАЧ НА МУВЛА

Доколку како резултат на вишокот на влага се појави мувла, ефикасно решение е SK Cleaner - течен препарат со распрскувач за дезинфекција и отстранување на мувла од ѕидови, прозорци и врати, дрво, пластика, керамички плочки, делови околу мијалници, туш кабини, кади и други површини.

Се користи во домаќинствата, јавните и индустриските објекти за третирање на површини кои не се во директен контакт со храна за луѓе или животни.

Aqua tile color

Боја за ѕидни плочки

Боја на водена база наменета за директно нанесување на ѕидни керамички плочки во кујни, бањи и тоалети.

Lux tile
color

Боја за подни и ѕидни плочки

Висококвалитетна боја за подни плочки.

  • Исклучително брзо сушење ~ 24 часа
  • Класа на отпорност на лизгање R9

Wasserdicht

Еластичен заптив за запечатување на пукнатини на покриви и други површини

Трајно еластична заптивната маса зајакната со дралон влакна.

Tрајно изолира покриви.

  • Дури и на дожд и мраз
  • На повеќето подлоги
  • Затворање на пукнатини до 1 cm

TILE&TUB PAINT

Двокомпонентната боја за кади

Двокомпонентната боја за кади и плочки TILE&TUB PAINT совршено се прилепува на сите површини, има исклучителна цврстина, отпорност на абење и висок сјај и ќе ја освежи секоја површина во еден, до максимум два третмани, едноставно и за кратко време.

Се користи за санитарни кади, кади од фиберглас, туш кади, мијалници, керамички плочки и други сродни површини.